Trommer og slagverk i vestafrikansk tradisjonell musikk

Trommer og perkusjon har blitt omtalt i vestafrikansk musikk og kultur i løpet av hundrevis av 1000-tallet, de danner byggesteinene for kommunikasjon og sosiale strukturer fordi territorium og musikk vanligvis har blitt brukt som et middel til å spille inn slik sosial historie som kan formidles fra en generasjon til en annen. Denne informative artikkelen kan være en kort oppsummering av flytende musikk.

Denne spennende morsomme turen er fylt med alle vendinger og morsomme detaljer om afrikansk musikk eller mote, så sørg for å holde deg til disse humpete turene!

Afrikansk musikk

Trommer og perkusjon har blitt omtalt i vestafrikansk musikk og kultur i løpet av hundrevis av 1000-tallet, de danner byggesteinene for kommunikasjon og sosiale strukturer fordi territorium og musikk vanligvis har blitt brukt som et middel til å spille inn slik sosial historie som kan formidles fra en generasjon til en annen. Denne informative artikkelen kan være et kort sammendrag av flytende musikk.

Historiske utgravninger Historien har funnet bevis på trommer, trommelen forblir sammen med andre perkusjonsinstrumenter i området. Noen av tempene som ble utført i dag ble opprettet for århundrer siden (det er vanskelig å fortelle nøyaktig når) det er ganske klart at innflytelsen til disse tempene kommer fra karakterene. En gammel rytme kjent som KuKu etterligner ganske tydelig utseendet til fuglen.

Typer av slaginstrumenter Instrumenter varierer fra naturlig hentede instrumenter som kaffebønner, i perkusjon i hånden som kubokker som blir slått med metallstenger eller ringer, til trommer som er laget med overhuden forlenget ved utkastet av treet. Trommene danner kjøttet av musikken og kan være veldig melodiske når de fremføres. Shakers, alarm sammen med andre perkusjonslyder tilfører musikken litt krydder, og sammen har de skapt en rytme som er rik og full av dype effekter på kroppen.

Praktiske tips: Et tilfelle av å ta en pause for å trekke pusten innen emnet afrikansk mote, alle ideene og tipsene gjennom formålet med denne korte artikkelen for å lære og underholde, og når du alltid lurer på mer om emnet , gjør et søk på “afrikansk musikk” på hvilken som helst internett-søkemotor, og du vil finne mange resultater som er nyttige for deg personlig.

Kjønnede normer på trommer, bass og elektrisk

Trommer Du finner flere typer trommer i vestafrikansk musikk, men de viktigste er Djembe, en kopp som ofte er håndformet tromme med geitehud, en Dunun, en fatformet basstromme med okseskinn hver finish med en pinne for å gi en dyp bass, og også Bougarabou, som lignet en djembe men høyere med ku eller rognskinn med en lyd som lignet mer på dagens conga.

Innflytelse i annen kulturell musikk Enkeltpersoner som har analysert vestafrikansk musikk i nesten hvilken som helst periode, vil fortelle deg at de vil høre aspekter av vestafrikansk bass og trommeslag i musikk fra latinsk perkusjon som Samba (spesielt hvis du spiller congas), på asiatisk Indiske trommer. (Ved bruk av tabla) samt moderne popmusikk fremført på en digital trommepakke. 6/8 Clave er absolutt et langvarig grunnlag for mange afrikanske tempoer og er tydelig identifiserbar i nesten alle typer musikk som finnes over hele verden. Verdens slagverk har absolutt blitt påvirket av sine eldgamle røtter.

Fra Masters of the type of music, er det ikke mange av dem som vet nøyaktig hva en 6/8 eller kanskje en 4/4 rytme og telling, og også at din tidssignatur teller ikke gjøres i en konvensjonell setting. Likevel vil en spesialist vestlig trommeslager bli overrasket over hvor kompleks tempoet er, ved å bruke trommesolister til effektivt å bytte fra trillinger til kvartnoter med diskresjon på bakgrunnsmusikken.

For de som har funnet vår database med kunnskaper om dette emnet relevant for afrikansk mote eller afrikansk musikk, kan du også sjekke ut de mange andre fagene våre.

Les også Anmeldelse: Cybersounds: Essays on Virtual Music Culture